Razkrižje

MISEL DNEVA

"Verovati v Boga, kakor ga poznamo v Stari zavezi in verovati v Jezusa Kristusa, pomeni verovati, da je vsak človek poklican k večnemu življenju." B. sl. Alojzij Kozar

Božja beseda


Vir: www.hozana.si

ANKETA

Kako vam je všeč zamisel, da bi v naši župniji pripravili MISIJON?
  Zelo
  Ni potrebe
  Ne vem
  Kaj je to Misijon?
rezultati anket

OBVESTILA

ŽUPNIJSKO SREČANJE ZAKONSKIH JUBILANTOV,  ki letos obhajajo okroglo obletnico poroke bo v soboto, 16. septembra 2017, ob 14.00. Najprej bo v župnijski cerkvi sv. Janeza Nepomuka sveta maša, obnovitev obljub in po sveti maše družabno srečanje. Vsi jubilanti so prejeli vabilo. Vse lepo vabim na srečanje!
CERKVENA POROKA
V soboto, 2. septembra 2017, sta sklenila sveti zakon Luka Novak iz Veščice 28 in Linda Hlavatá iz Nitre, Slovaška; živita v Franciji. Iskreno jima čestitam in želim obilo Božjega blagoslova.
ŠKOFIJSKI MOLITVENI DAN ZA DUHOVNE POKLICE
Škofijski molitveni dan za duhovne poklice bo letos potekal pod geslom »Prisluhni in pogumno odgovori«, in bo združen z letnim srečanjem molivcev rož živega rožnega venca. Molitveno srečanje bo v soboto 9. septembra 2017 v škofijskem romarskem svetišču pri Mariji Vnebovzeti v Turnišču, kjer bo ob 9.00 molitvena ura in ob 10.00 sveta maša, ki jo bo vodil škof msgr. dr. Peter Štumpf. Dogodek je namenjen tudi srečanju ministrantov iz vseh župnij v škofiji.
Vabljeni  k molitvi za duhovne poklice.
STIČNA MLADIH 2017
Na vseslovenskem srečanju mladih v Stični, v soboto, 16. septembra 2017, sveto mašo ob 14. uri vodi murskosoboški škof msgr. dr. Peter Štumpf. Tudi naši mladi lepo vabljeni na srečanje. Romali bomo z mladimi iz župnije Ljutomer. Prijavite se na župnišču.