Razkrižje

MISEL DNEVA

"Trpljenje je čudovit božji dar, zato ga sprejmimo, naj nas oblikuje, naj iz nas naredi prave ljudi in skozi naše solze bo sijala sreča, da bomo vedeli: Bog nas s trpljenjem vzgaja, da bi naredil iz nas nekaj velikega." B. sl. Alojzij Kozar

Božja beseda


Vir: www.hozana.si

ANKETA

Boste letošnji post posvetili umiritvi pandemije?
  DA
  NE
  NE VEM
rezultati anket

Mladinska maša

MLADI

MLADINSKE MAŠE

Vsako prvo nedeljo v mesecu pri sv.maši aktivno sodelujemo mladi (veroučenci in mladinci). Mašo popestrimo z veselim petjem, kitarami, bobni in drugimi inštrumenti, pripravimo prošnje, zahvale, berila, skratka v sv. mašo prinesemo del sebe in  na tak način molimo in se zahvaljujemo Bogu za mladost in veselje.

Info: monikazanjkovic@gmail.com

MLADI ZA KRISTUSA- YFL

Smo skupina mladih kristjanov (13-19 let), ki se trudimo slediti Jezusu, imeti osebni odnos z Njim in skupaj rasti v dobre kristjane. Srečujemo se približno dvakrat na mesec, srečanja pa so tako duhovna kot družabna. Minevajo v znamenju druženja, molitve, pogovora o temah, ki nas zanimajo, ter smeha.

Info: petraperot@gmail.com

MLADINSKA SKUPINA

Mladinsko skupino Razkrižje sestavljajo mladi nad 15 letom starosti, predvsem dijaki in študenti. Skupina je namenjena predvsem druženju in pogovorom o duhovnih vsebinah, ki zanimajo mlade. Mladi se dobivajo dvakrat mesečno pretežno v domačem župnišču.

Info: anja.copot@gmail.com

 

ANIMATORSKA SKUPINA

Animatorji pripravljamo oratorij.

Info: ros.dominika@gmail.com

 

ANIMATORSKA SKUPINA OTROCI ZA KRISTUSA

Animatorji 1x mesečno pripravljamo srečanja za otroke iz raznih župnij Pomurja, na katerih ne manjka iger, delavnic, smeha, plesa, petja in molitve. Ob mesečnih srečanjih pripravljamo še programa Otroški dan in Otroški tabor. Zraven našega druženja z otroci se na naši srečanjih pripravljamo na dogodke ter se učimo o animiranju.

Info: kristina.zadravec@gmail.com

 

OBČASNI MLADINSKI PEVSKI ZBOR

Občasni zato, ker se za kak projekt odločimo takrat, ko dobimo navdih in imamo čas J  Le kdo bi lahko pozabil vrhunsko izvedbo Oh happy day in I will follow Him na birmo 2013? :P Z orglami in tradicionalnim cerkvenim petjem ni nič narobe, ampak mladi si želimo kdaj maše po svojem okusu; s sodobnimi komadi in instrumenti.

Info: kristina.zadravec@gmail.com